viernes, 30 de diciembre de 2011

Objectiu del blog:

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOG ÉS DONAR A CONÈIXER LA PROSTITUCIÓ A CATALUNYA. EL MODEL HEGEMÒNIC A CATALUNYA ÉS L'ABOLICIONISTA: LA PROSTITUCIÓ ÉS EXERCIDA PER DONES QUE SÓN VÍCTIMES DE LA TRACTA D'ÉSSERS HUMANS I SÓN ESCLAVES SEXUALS AIXÍ L'HOME ES CONVERTEIX EN PROSTITUIDOR QUE EXERCEIX EL SEU PODER SOBRE LA DONA AMB VIOLÈNCIA I OBLIGA A LA DONA A SOTMETRE'S, PER TANT CAL ERADICAR LA PROSTITUCIÓ DE LA SOCIETAT. PERÒ, AQUESTA APROXIMACIÓ, NOMÉS ÉS UNA PART DE LA REALITAT.

5 comentarios:

  1. Com dieu l'abolicionisme a les carreteres no és la solució per aquestes dones.
    La societat ha de lluitar per eliminar la pràctica de la prostitució del país, ja que aquesta és un fenòmen pejoratiu per les dones i el que representen.
    Si els de dalt moguèssin algun fil...

    ResponderEliminar
  2. Em sembla una bona idea aquesta iniciativa de crear un blog que parli d'aquesta temàtica ja que avui dia hi ha moltes dones que es veuen obligades a exercir la prostitució, i a més moltes persones no són conscients de que moltes d'elles no hi son per gust, per tant i ha una certa desconeixensa sobre el tema.

    ResponderEliminar
  3. Crec que es un blog molt interessant i que invita a la reflexió sobre aquest tema

    ResponderEliminar
  4. judithclariso27@gmail.com11 de enero de 2012, 14:14

    El blog està molt bé ja que ens actualitzeu una mica sobre un tema que se'n parla cada dia, així tenim una visió més objectiva del que passa ja que al blog heu ficat tan la part conceptual com la de participació.

    ResponderEliminar
  5. Aquest blog em sembla molt raonable, per la raó de que així la gent sap el que està passant al carrer i lo malament que ho passen aquestes noies, ja que tots hem de tenir consciència que moltes de les noies que es prostitueixen no ho fan per pròpia voluntat, sinó que ho fan per poder tenir uns ingressos pròpis i tenir un manteniment pròpi, i fins i tot poder alimentar als seus fills/es. Continueu així, el blog m'agrada molt i més aquest tema on tothom crítica aquestes noies i no saben els motius de per què han arribat a la prostituciós!

    ResponderEliminar